Welkom

B&B

Stéphanie en François presenteren u met veel plezier « La Petite Maison », een Bed en Breakfast gelegen in het hartje van Cannes. Binnen enkele minuten bent u op La Croisette en zijn Palais des Festival waar de beroemde zandstranden worden omgeven door de bergen van l’Estérel. Op loopafstand (5 min.) bent u in de Rue d’Antibes met zijn bekende winkels.

Loopt u een beetje verder, dan komt u uit in de oude stad van Cannes met zijn typische huizen, le Suquet en daarmee de oude haven. Cannes is een geweldige plaats om te bezoeken of om te wonen. Of u nu komt voor een vakantie, een stadsbezoek of een plek om zaken te doen: Cannes heeft het allemaal!

De architectuur van « La Petite Maison » is typisch voor Cannes; een mix van Provençaalse en Italiaanse invloeden. Het huis kijkt uit op de tuin en is gescheiden van het woonhuis.

Stéphanie en François hebben gekozen voor een bescheiden en elegante decoratie van de twee afzonderlijke kamers. De kamers liggen op de eerste verdieping van het huis met ieder zijn eigen badkamer. In de gezellige keuken kunt u rustig ontbijten en een brochure over de stad lezen bij de koffie. Als de zon schijnt, kunt u genieten op het buitenterras.

Bent u te gast op een van de vele internationale congressen die plaatsvinden in Cannes? Zoekt

u een moment van rust tijdens het Filmfestival van Cannes? Of wilt u gewoonweg genieten

van de zon, zowel in de zomer als in de winter?

U bent van harte welkom bij ons!

Stéphanie en François